kalyhacsempek

Mivel a cserépkályha a beltér meghatározó eleme, fontos, hogy annak kialakítása, színe és felülete tökéletesen beleilljen az enteriőrbe. Azonban megeshet, hogy ami tökéletesnek bizonyult az elképzelésünkben és jól mutatott a tervezőasztalon, az már kevésbé tetszik a való életben, hiszen a ragyogó mázak színét számtalan dolog befolyásolhatja. Például a falak színe, az ablakok elhelyezkedése és a kályhára vetülő fény mennyisége és szöge.

Éppen ezért fontos a megfelelő szakember megválasztása, hogy a kályhacsempe tökéletesen illeszkedjen a lakásba!

Kérje Ön is tanácsainkat és kályhacsempe variációinkat, melyek számtalan kivitelben várnak arra, hogy meleget vigyenek az otthonába. A rendkívül széles a választék, a gyönyörű és kiváló minőségű csempék és kályhaformák között mindenki megtalálhatja álmai kályháját.

A cserépkályhák alakja az egyszerűbb mértani alakzatoktól az összetett formákig sokféle lehet. Stílusukat tekintve pedig lehetnek rusztikusak, klasszikusak és modernek.

Milyen kályhacsempe készlettel várjuk megrendelőinket?

Vállalatunk saját, kézi készítésű kályhacsempe kollekcióval várja vásárlóit, melyek 31 féle színben, méretre vágva vannak legyártva.

Az alábbi kályhacsempe kombinációs lehetőségeket biztosítjuk:

  • 31 féle szín
  • kapus, medálos, tányéros, keretes, kazettás, törökös, ablakos, paraszt kapus minták
  • minta nélküliek
  • 3 féle párkány kivitelben
  • íves, 90 és 135 fokos sarokcsempék
  • méretre vágva, igény szerinti kombinációkkal

Miért az általunk gyártott kályhacsempéket válassza?

Mert a legkiválóbb alapanyagok mellett kiemelkedő hőtartási képessége van a kályhacsempéinknek, valamint a magas samott tartalma egyedülivé teszi egész Európában termékeinket.


« 1 A 5 »