kemenybeles

Bár a fűtési megoldások a mai technológiának köszönhetően igazán változatosak lettek, a legtöbbje még a mai napig mérgező égésterméket termel, melyet a mindannyiunk számára ismerős szerkezet, a kémény hivatott elvezetni.

Azonban ahhoz, hogy egy kémény a rendeltetését el is láthassa, nem csak a tüzelőberendezésnek, hanem magának a kéménynek és annak a belsejének is hibátlannak kell lennie.

És mivel az üzemelés során romlik a kémények állapota, fontos hogy az időszakos ellenőrzések mellett a szükséges javításokat és felújítási munkálatokat is elvégeztessük.

Ilyen szüksége javítás lehet a kéménybélések felújítása, melyek a tökéletes üzemelés záloga.

 

Miért kell a kéménybéléseket szakszerűen megcsináltatni?

A megfelelő kéménybélések az univerzális fűtési megoldási zálogát képzik, vagyis valamennyi tüzelőfajtához alkalmassá teszik a kéményt. Ilyen kéménybélések lehetnek a samott, kerámia és önhordó bélés csövek, valamint a szilárd tüzeléshez is engedélyezett saválló acél béléscsövek.

Tehát célszerű mindig a megfelelő szakemberrel kiviteleztetni a kéményt, és a kéménybéléseket, mert akkor garantált a biztonságos működés.

Bár cégünk nem kimondottan a kéménybélésekre specializált, de a közel 100 fűtési tapasztalat és a megrendelői igények miatt kiváló partneri kapcsolatainkon keresztül a biztonságos fűtést is garantáljuk.

Ha kéménybélésre van szüksége, keresse bátran munkatársainkat, vagy legfőbb partnerünket, a Jó Kémény Kft. képviseletében, Bozsik Péter kollégánkat.

Kéménybélések gyorsan és szakszerűen:

Jó Kémény Kft.
2030 Érd, Szendrői u. 33.
Tel.:06 30 975 99 05
Fax: 06 23 390 266